ЧАС...

Говорять - час лікує...та - дарма...
Час не лікує...він, лиш, забирає...
Нічого в світі вічного нема...
Усе проходить...все,колись, минає...

Час не лікує...може дати час,
Лишень, прозріння, віру і надію,
Минуле оцінити без прикрас
І зародити в серці нову мрію...

Всім ствердженням й бажанням супроти,
Нам душі і серця не залатати...
Прозріння ж, часом, гірше сліпоти,
Бо розумієш: скільки часу втратив...

Час змінює сприймання, відчуття...
Він нам дає і забира відразу...
Цінуймо ж кожну мить свого життя,
Бо завтра...може вже не стати часу...


Рецензии