Найкраща

Ти здібна мною керувати,
полонила мене та мою душу,
давай разом життя майструвати,
своїх обіцянок я не порушу.

Сердце моє кригою покрите,
ти поцілунком його врятуй,
я наодинці як вовк стану вити,
прошу, кохання мені подаруй.

В кожного є своя мета,
моя мета - твоя присутність,
можеш викинути мене в сміття,
краще так,чим твоя відсутність.

Кожен має свою ціль в житті,
моя ціль - зробити тебе щасливою,
не залишай тільки-но мене в самоті,
ти мій зонт,я буду твоєю зливою.

Я згоден, що я маю причуди,
можливо не той, хто потрібен,
ти мої ліки, а я - застуда,
кращої від тебе,вже не зустріну.

Тільки подай мені знак,
і я від тебе відлипну,
об стіну розіб'ю кулак,
і в самоті охрипну.

Зазвичай Купідон влучає в сердце,
а мене болісно вжалив скорпіон,
збудований дім,синочок,деревце,
ти олімпіада, а я - чемпіон.

Я завжди піду назустріч,
і тільки заподію біль,
піду до Люцифера на зустріч,
і не повернусь звідтіль.

Не відвертай від мене голови,
від посмішки твоєї дурію,
ми одне ціле,не має половин,
немов одіяло, тебе я зігрію.

Чи є прекрасніше чим ти створіння,
некоректне зовсім це питання,
голос привабливий,мов кішки муркотіння,
пізнавши тебе, я пізнав кохання.


Рецензии