кохання крила - неймовiрна казка

Кохання крила - неймовірна казка,
Неначе світло бездоганних мрій,
Безмежного життя найкраща частка,
Те, що призначено... тобі й мені.

Ми п'ємо каву в затишній кав'ярні,
Один у одного поглинувши в очах...
Хай дощ іде, і небо в чорних хмарах,
Та спокій і тепло у нас в серцях.

Не відчуваємо ні вітру, що згинає,
Ні заздрощів, що десь повзуть...
Кохання чистим полум'ям палає,
Думки такими, як кришталь, стають.

І знову ніжних поцілунків море...
І радість хвилями щомиті б'є...
І рук твоїх близьке і рідне коло
Нас всесвітом, як сонечко, несе.


Рецензии