Тута во бес канцовки

Я вш прыдумав шоськы.
И тому ля Томкы
Посадю з маркОфКУ Ш?

...А я вам собака,
Що во доглядае
Да уси базары й
Щэ й з у7ы гадьмы?

Декуй Богу, я справный
Гонды во у в Татка.
Ий роблю ж во ж вожжы й
Та на фсих бызмозглых.

Ек прыбиг я зары
Да на во ухЧахСтохк
Да зазлывся прамо ж,
Ох, на 7 краСавок.
Бо зь савок ны капЛИ ЗЬ
Ны вулизе нават
А НИ ф Лизкин замак во там во каль маКУ СЬ.

Ах, еда ф вас здобна!?
Так я счас тут гопЛя ж
Да й паштету об земь.
Бы ж Наташу, ой, Вась.

Та Натан з АнатОльем
Да Анатум в сволач
ПрэрВатТять законно
Тут во ва в моглыць!

И й во в Любанск райОне
Полмильона сфинёчКав
Задахнись ф хлывовы й,
Дэ 1 вчастковый.

Тип, навищо нам сфыны,
Колы тэльбо ш гынэ.
И на 100рожа гопся
Паразит какойся зь. От я и опикся
У шызив аж двисты.


Рецензии