Таке жiноче буття

Ось, зрозумій кохану жінку,
Стань поруч з нею, поглинай!
Поринь у Всесвіт той довіку,
Загадку спробуй, розгадай!

Вона ж бо ніц не зрозуміє,
Своєю мрією живе,
Від тебе йде, та не зуміє,
Життя рікою припливе!

І непідкорена приб'ється,
Мов теє ніжнеє дитя.
Так серце плаче і сміється,
Таке жіноче є буття.


Рецензии