Кеды ты ядловыць,

То я жэ вчастковый

Колёровы ядловыць!
Ты чэго яд ловыш?!
Я ж тоби кто гондэ.
Оно ж во ж Козка вш.

Ты ко мне хыба шэ прыдыш.
Ну, кокда вжэ а ны квиткы й.
А я тобе не й кохАнц?
Ах, моя ты мордка!

Посягну я гондэ
Да на во, оъх, КобРУ Ж.
Колы та фпрам ружа вж
Гынды во во туткы щ.

А я шо – махойник!
Да й зализ во зь ф хвойник сь.
А цябе кахаенц
Но якыйсь сце з заец.

КолёРова гаданка,
Ек колы ты Йванка
ДаглядаЯш справна. Бы во та ОхКсанКах.
Декуй Богу сь, ф Гуся
Я щэ не жынюся. 


Рецензии