Землякам з небеснои сотни Майдану

Сотні небесній слава!
Ми ж бо не маєм права
забути полеглих героїв
від злої престольної зброї.

Сльози течуть щоденно.
Впишемо ж поіменно
ми тих, що з небесних просторів
мигтять нам і світять як зорі:

В небо БАЛЮК піднісся,
звали «Сашком з полісся».
Свинцем пошматовано груди
В раю він про біль ту забуде.

(Ранений ніс він друга.
Вірив-остання туга…)
Ой, хлопчики наші кохані,
для вас ті хвилини останні.

Зойк між поліщуками-,
ВІТЮ  ПРОХОРЧУКА ми
знайшли з перерізаним горлом…
За що вбило хлопця те кодло?!

КЕМСЬКИЙ СЕРГІЙ у небі…
Скільки  ще вбити треба?
Вмиваючись знову сльозами
хороним Якима Зайка ми.

«Беркут» же наступає,
добре про те він знає,
що треба«хазЯям» служити,-
зручніш  "по понятіям» жити…

Сотні небесній слава!
Ми ж бо не маєм права
Забути полеглих героїв
За долю Вкраїни святої..


Рецензии
Слава Героям! Вічна пам'ять загиблим
за свою Батьківщину!

Надежда Крайнюк   22.12.2015 16:40     Заявить о нарушении
Дякую,Надю.

Татьяна Сливко   23.12.2015 12:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.