Могили знову розкопанi для нас

Могили знову розкопані для нас

Могили знову розкопані для нас,
Хто смілий двічі не стріляє в спину,
Не впали стіни нерозуміння і брехні,
Дивися лізуть із землі потвори.

Той був поважний, що життя пізнав,
Копав могилу іншим і не знав,
Що кулю він отримає від брата,
Ганебна за любов розплата.

Так хилять нас продажні і глухі,
А кров не зупинити, не стулити рота,
Не заховати правду у землі,
Як очі вбитого солдата.


Рецензии