Люблю...

    Дай  доторкнусь  до  губ  твоїх,  кохана,
і залишусь  навіки – однолюб…
– Та  не  цілунок то, лиш  дотик  губ!
(В печалі втіха: тільки ти жадана!)
    Відвертістю, чуттям  в  мені сія
та  зустріч і той  блиск очей  жагучих…
Одна-єдина  моє  серце  мучиш!
Гукаю  в  небо: «Ти  моя, моя!..»
і – припадаю  подумки  до губ,
хоча  давно тебе  вже я  не  бачу!
Безслізно, тремтячи  душею,  плачу,
що  залишивсь  навіки  однолюб…
    В  мені  жага  до  тебе не зів’яне.
    То де  ж  ти є? Із  ким – кохання  п’яне?


Рецензии
прекрасно написано

Альжбэта Палачанка   10.12.2014 07:21     Заявить о нарушении
напевне, то судити вам, читачам. якщо врахувати, що автор мав лише 6 класів освіти - ... (м. першаков)
(дуже вдячний Вам, пані Валентино, за ці читання

Леонид Клёсов   18.12.2014 06:44   Заявить о нарушении