Jedem das seine Каждому своё Украинский язык

Помірно споживайте алкоголь,
А краще зовсім не беріть до роту,
У селах варять самогон,
У місті продають гидоту.

На вулицях безхатченки, грабіжники, п;яниці,
Майбутнє їх як на долоні,
Таких саджають до в;язниці,
Вони у оковитому полоні.

Хто мав родину-втратив назавжди,
Кар’єрні сходинки обмінював на чарку,
Тож краще випити прозорої води,
Ніж п’яним вештатись по парку.

Ти мусиш рухатись вперед !
Нема часу життя втрачати,
Не забувай про головне !
Твоя  пишатиметься мати.


Рецензии