Молитва Мадонне на украинском

Життєве світло тане непомітно,
І ніч вступає у свої права.
Яби  страждання зникли разом із світлом
Прийшла би ніч- і їх уже нема.
До твоїх ніг молитви я кидаю,
Ти вознеси їх в чисті небеса,
Мадонно, в них тебе я прославляю,
Тебе та мою віру в чудеса.

І віри світло тане непомітно,
І роздумів тяжких надходить ніч.
І юності палає вогник бідний,
Мадонно, я прошу допомогти
Мені цих псалмів дивний голос
Та арфи спів
У серці зберегти.

Життєве світло тане непомітно,
І смерть вступає у свої права.
Душа вже хоче вирватися з тіла,
Із цих кайданів- їй давно пора.
До рук твоїх я з пристрасним молінням
Припаду, аби прожити неповторну мить,
Мадонно, я помру у цю хвилину,
Це значить, що я буду вічно жить.


Рецензии