не за планом

Тобі мабуть зараз все одно...
Може й ні, може болить так само.
Саме це знімають у кіно
І показують в дешевих мелодрамах.

Ми хотіли, прагнули й могли,
Але щось пішло в нас не за планом.
Ніби фенікси воскресли із золи,
Й знову прогораєм безталанно.

Я така як є, таких нема.
Ти ж бо такий самий, незамінний.
Ми не можемо ділитися на два.
Вічністю без тебе є хвилина.


Рецензии