Звернення учасника конкурсу Учитель року

Моє ім'я - Кулігіна Олена.
Вітаю всіх присутніх - глядачів, журі,
Моїх суперників, що не минуть цю сцену,
Дітей, батьків і вас, привітних хазяїв.

Я вихожу на ґерць!.. а може, на споткання?
На теплу зустріч і душевний злет!
Надію маю, так, велике сподівання,
Що день цей з пам'яті буденність не зітре.

Суперниками нас зробила доля,
Та ми колеги, спільна справа нас єдна.
Нагоду маємо: збагатимо свій досвід.
Ми різні, а мета у нас одна.

Сьогодні ми відкриєм таємниці
Майстерності, надбань і сподівань.
Все віддамо, бо в нас душа-криниця,
З якої діти п'ють священний трунок знань.

Ми - кермачі сердець і душ дитячих
І випускаємо у цей буремний світ
Любов і мужність, щедрість, щирість, вдячність -
Майбутній України цвіт!

Маріуполь, листопад 2006.


Рецензии
Давно не видел красивой украинской речи, литературной, многогранной, а тут ещё и такие мысли светлые и надежды много и чистоты! Благодарю!

Максим Лаптев   28.12.2014 01:14     Заявить о нарушении
Спасибо) Не будь я учителем украинского!!! ;)

Елена Кулигина   28.12.2014 19:27   Заявить о нарушении