Наш шлях-демократiя

                ***

              Листопад грудень підганяє,
              Запитує:-"Як далі жить?"
              Чи є в парламенті,хто знає?
              Людина подолавша мить.

              Мить до соборности і миру,
              До єдності і до життя.
              І хай не бісяться від жиру
              Всі ті,чий шлях до небуття.
             
              Емоції залишмо вдома,
              Здоровий глузд на круг мерщій!
              У революції відомо
              Є своя пісня,кольор свій.

              І це чудово,маєм згоду,
              Дух волі,честі вибрав нас.
              Талановитого народу
              Вогонь бунтівний ще не згас.

                В.Савош.


Рецензии
Здоровеньки булы, Вова! Чем дольше живу на божьем свете, тем труднее понимать ридну мову,а мени вже за питьдисят...

Владимир Беспалов Барский   10.12.2014 23:06     Заявить о нарушении
Вельми шановний,Володимире,щіро дякую Вам за те,що згадали свою рідну мову.
З повагою,

Вова Дедуля   13.12.2014 13:49   Заявить о нарушении