Не зволiкай

Не відрікайся, не покинь
Своє занедбане творіння.
Я не ростиму без коріння,
Я не розквітну там, де тінь.


Моє життя ти збережи,
Вразливе серце, прошу, втримай.
Адже за іншими дверима
Існують інші вітражі.


Не зволікай – не гоїть час,
Лише породжує сумління,
Бо вдосконалене творіння
Шедевром може стати враз.


29 квітня 2010р.


Рецензии