Банально, но

Банально, но…
Словами…,
Плавленым - оловом..,
Словно…

Лезвием… гранями
гнойными - ранами..,
с болью….

Дождя - редкими каплями…
холодом… молотом..
в - душу,
исколото,

св*лочь..,
ты.


30.12.2014 г.
посвящено М.Б.


Рецензии