То вижю я же в море

СийЛёдКУ ВШ

Я прасыпаюсь утрам.
Кагда замёрЗли й ноги й
Ий мозня параБогТать
Ципа шэ й с фота-шопам.

Ий вот прасыпал кто-та
Тут на прасТынКУ СЬ сьто-та.
И я вузяф цитРовКИ СЬ.
Кап тоКИ Ш Киця тыцяв. Ну, дзеСци взе
Азь в морге Щ.

Не дуМАЙце плахоГА Й.
А майце роздум кроХИ.
Аб тым, шо ф Щуки ль робРА Й,
Коб в гай я три веровКИ ЗЬ.

Канатым я тут, ф, гондэ,
Колы вжэ ранок онь з нич!
А НЕ пойду до Ани й,
Ананий хто ва в ВасьИ, Х.

Ах, бо ж гаж вавый многа сь
Тут во ва жываТови Ж.
Да ты васьмы хоць солькы вш
Да й вриж соби шо госТрэ.

А!.. понял Ж хтося й с Козый,
Про шо то в Мняф гаворКА Ш.
Ну, трэ Ш ексь какось госты
Хоть саблюДаты в ОксВорд.

А то во, бачыш, хтося
ОксАни вельМИ ЗЬ ЗлосНайт
Памизь даш пазюРочьКав,
Ха, оп!.. забиф цфи… точак.

А шо дзе в цфиЛИ СЬ озьМэш.
Шо, можэ, к ОдноГодКам
Тут зайДыш ось за ланьДышь.
Хашь вам пасФолэ й ПафЛык.

Ах, цики-тикы так лих,
Що я й ны й в яй ихь, бачтэ фш.
ХаЦиця в инТэрНаце
Щэ й курачКУ ПАмацаць?

Так купа йих во ш в Янь дэКСь.
Пад-пад! ПадАйце кавы Щ.
Кап но выщы вшэ дайЛей
С, га, ГанаТолем ЯбЛаньСьк.


Рецензии