Та мниц Всесв ту

Спливає час кривавими рядками,
Його згорне Історія в сувій.
Ці письмена занесені віками:
У Всесвіту на все порядок свій.

Вкриває грішну землю перший сніг,
Над білим містом - золото соборів.
Світобудова нам впаде до ніг,
Як мир прийде з мечем народних зборів.

Які малі ми на своїй Землі!
Звідкіль взялись ми? Скільки є галактик?
Байдуже вештаємось ми в нічній імлі,
Виконуючи план воєнних тактик.

Зречись людино війн, бо ти новий пророк!
Торуй шляхи крізь терні в небо, до зірок!


Рецензии