Небуття

Чи вистачить тобі терпіння,
щоб піти зі мною в небуття,
об'єднати почуття в сплетіння,
разом пізнавати життя.

Ти тримаєш в руках факел,
я можу його розпалити,
ти моє все, мій ти ангел,
готовий голову склонити.

Ніжність твоя безмежна,
отруїла своєю вродою,
така мила, така незалежна,
найкраще,що створене природою.

Ім'я твоє означає "сяюча",
готовий на все заради тебе,
в гніві ти така палаюча,
не відштовхуй мене від себе.


Рецензии