Помилка

Що в нашому житті помилка?
Для кожного ціна своя
І помилки ті теж бувають різні
Але мені важлива лиш одна

Отой жахливий день, та рокова помилка
Яку я скоїв невзначай
Ціна була вже надвелика
Ціна – частина власного життя
Або душі, вже не моя
За кожну мізерну помилку - частина власного життя


Рецензии