Жахлива зрада

Де правда в цьому світі?
чи можна ще комусь вірити?
може Гельбич Віті?
хоча про віру можна тільки мріяти
адже нема тепер таких
яким можна було б розказати таємниць не малих
всі замислили вже зраду
а потім зроблять вигляд що кращі друзі і біля тебе сядуть
і хочете розповідь я дам вам
як зраду я побачив сам :::
був поганий весь день настрій
і недопомагав з трав настій
та тут я зрозумів
що цукерки в мене є і я миттєво  звеселів!
і коли вже я хотів їх брати я побачив що брат їх зїв!...


Рецензии