Шлях

Важкий то шлях
На що я сподівався?
А хто казав, що тернів там нема?
Що зрозуміют там тебе одразу?

А дзуськи, все таке життя
Чого ще треба від отих триклятих
Людей які вдягають безліч масок
Живуть заради чого?
Світ-край тих загадок


Рецензии