Щастя у руках

У руках я тримаю,
своє щастя і долю,
Я борюся за тебе,
я не здамся без бою,
Адже дні,що з тобою ніби квіти весною;
Сонце моє, то ти,
Ти мій дощ і веселка,
І тебе я вивчаю,
Мов казкову абетку!


Рецензии