Я втрачаю тебе...

Я втрачаю тебе, хоч цього я не прагну,
Я благаю тебе – залишись хоч до ранку,
Адже хочу з тобою зустрічати світанки,
Адже люблю душею і начхати на сварки,
Бо я хочу, щоб Ти блакиттю буяла,
Бо я хочу, щоб Ти жовте море плекала,
Щоб у єдності жили і горя не знали,
Щоб ті руки гребущі нічого не крали,
І щоб щастя було у кожній оселі,
І стабільний курс гривні,
А не ті каруселі…


Рецензии