Ти сердишся?

Це дійсно все, не стану вибачатись.
Є гіркота, немає відчуття вини,
В минулому який резон копатись,
Якщо не буде більше вже весни?
Поганим був, була і є хороша,
Ти сердишся, а я лише сумую.
Лягає свіжа снігова пороша,
Мороз на витривалість знов тестує.
До чого це? Лише слова прощання.
Зоря упала, запізнивсь з бажанням.



Рецензии