На Рiздво Христове

На Різдво Христове



Слава Тобі Господи за ніч!
Такої ночі свічі не згасають.
Такої ночі грішника спасають.
І люблячі серця - та не згоряють!
Слава Тобі Господи за ніч…

Слава Тобі Господи за сніг!
Такої чистоти у душі грішні…
І в покаянні каменем наріжним
Усім прощаєм  радісно і ніжно…
Слава тобі Господи за сніг…

Слава Тобі Господи за рік!
Кидати і збирати мить каміння.
Судити і прощати мить падіння.
Просити і давати мить спасіння.
Слава Тобі Господи за рік…

Слава Тобі Господи за рік!


Рецензии