М нулае

Мінулае нас вучыць, як жыць сёння.
Мінулае заўсёды каля нас.
І гістарычных помнікаў ёсть тона,
Якія захаваліся праз час.

Шмат дзеячоў было у маёй краіне,
Было таксама шмат прастых людзей.
І разам усе гісторыю тварылі,
У славу лепшай спадчыны маей.

Ах, колькі моў пачулі нашы дрэвы?
А колькі войн тут бачыла зямля?
Заўсёды Беларусь - краіна веры.
Краіна працы, праўды і дабра!


Рецензии