IK 19b

Answer , answer
Quickly to me               
Who is my diamonds
Silver too

Who is my gold
And Platinum
May be May be
May be You ( U )  ?


хеш сумма архива с этим произведением : 06DECC0AB6E54AD276CD5166B8B062F9  Answer_44.rar


Рецензии