Коловорот...

Під веслами долі глибока вода
самі весла воду ніяк вже ж не мутять,
прямує до берега човен весляр,
лиш чутно у тиші, як веслами булька...

А згодом і сліду нема на воді,
вода не приборкана хвилями йде,
і будить, і кличе, несе у собі:
життя з невідомості, мрію, і смерть…


Рецензии