Каролiна

І в небесній канцелярії
Гнівно кажуть, що у наші дні
Українка  пісні арії
Заспівала вражій стороні.

Батьківщину обміняла вмить
На великі гроші та призи,
Нині їй однаково де жить
І за нас не зронить і сльози.

Ані Лорак зрадниця для нас,
Ворог убиває наш народ,
А життя у неї перший клас,
Мирний спокій, грошики, курорт.
08.12.14.               


Рецензии