Лина Костенко

Осенний день в берёзах искупался,
Резьбу свою на них печаль творит.
Лишь о тебе я мыслю ежечасно,
Об этом нам не стоит говорить.

Ты вновь придёшь. И будем мы на "Вы".
Неповторимое возможно ль повторить?
В моих глазах тоску переплывёшь,
Об этом нам не стоит говорить.

Пусть будет так, как я себе велю.
И будни сердца будем мы творить.
Я Вас люблю. О как я Вас люблю!
Об этом нам не стоит говорить.

                Оригинал

Осінній день березами почавсь.
Різьбить печаль свої дереворити.
Я думаю про тебе весь мій час.
Але про це не треба говорити.

Ти прийдеш знов. Ми будемо на "Ви".
Чи ж неповторне можна повторити?
В моїх очах свій сум перепливи.
Але про це не треба говорити.

Хай буде так, як я собі велю.
Свій будень серця будемо творити.
Я Вас люблю. О як я Вас люблю!
Але про це не треба говорити.


Рецензии