Яка сумна ця осiнь пiзня...

   Яка сумна ця осінь пізня,
   В ній вітер жухлим листям шарудить,
   Дерева роздяглись, як в злиднях,
   Дощі відпочивають, лише мить.

   Вологий день, похмурий, сірий,
   Самотністі в душі кипить сльоза,
   Лечу за птахами у вирій,
   В зболіле серце сумнів заповза - 

   Яка мене чекала б доля
   У тій чужій, далекій стороні?..
   Там гарно, та душа в неволі
   Все рвалася б до рідної землі.

   Там любі діти і онуки -
   Я серце відігрію біля них,
   Та знаю, що для мене мука
   Не бачити оцих дощів сумних,

   Осінніх днів у ріднім краї,
   (Минула, майже, осінь золота!..)
   Розлука навпіл серце крає,
   Не листя падало - мої літа. 
   
 
   


Рецензии
Так гарно і мелодійно написали. Дякую.

Нина Трало   08.12.2014 20:38     Заявить о нарушении