Мы тута ныек а ны в чоботюх

: А шо то за мак гонды вжа, Х?!
Да во жэ, дывы: Ева гондычКЫ Ш.
И на: взьмы сць посцы, з.

Прыйихав начальник до гозыра й
Давай цип ныраць!
Ха-ха! А там кажуть: ты шо гэта фш?
Здурнул чы шо так?

Мы йихалы во тожэ з вопытам ль.
Ну, как - да пыньКА Ж.
А ты Кажана бачыл вопратКУ ЗЬ?
А! Да! Там тюрма...

Ны тут-то була сатана й:
Да он жа!.. ну, баб трахал. Над
Забраць ва в шызарнь.

Ну, й так мы й лейНольВум тут вкЛаль.
А зрушыл ци хоць як дубайл?
Да не. ИнтэрНад шэ тут ваш. 


Рецензии