08, 12, 2014

Гляджу налева я...гляджу направа... няма да Беларусі справы ...нідзе... ніяк... цяпер мо больш забылі, чым ўчора... і гэта, разумею, не бяда , не гора ...што будзе заўтра цяжка, нават, думаць... крумкач на дрэве... галавою круціць... чакае ён ахвяру... і атрымае, мабыць, і атрымае, мабыць, дарам...хіба вось толькі Ўкраінай ён падавіцца ...


Рецензии