Мы севодня с Кун Ле встал

И давай спаминаць май.
Так... 2 тысячи лет мал ж,
Каб дабиць татар К.

Я НЫ знаю ны Князь матк,
Шо пошов на войну ж, гач.
И на маму сь, однак, вклаф
Жбан.

Митко-митко я с3ляль
Да на губкы святый мальпк.
Ну, шо в пойизды с пынькив
Мчела дэсь ва ж Дыржын.

Завшы ж хтось нам напомнь Гальк,
Шо колыся любыв смачн.
От но ныц вуж найти как
А НИ, хм, с пом Анань.

Я ж до тимЯ кладу трапк,
Колы рапТом Тамарк ф храп.
А НЕ АньКИ СЬ ищу файл
Хоць ВКантакть.

Да!.. Кахала Анютк Мняф
Щэ на дэсь журфак.
ТольКИ ЗЬ Киса а ни взгляд
Не кидал на маляВК.

ХваляВаля Ж ина:
Са с мак
На щаках.

...а хто яна счас?
Вах!..
О! Если б така -
Ружа-кветк мусюльМаньк


Рецензии