Иная родина теперь моя страна

У світлі світ, а у темряві не буде світла,
погасло, немов серця людей,
на грудях слід небаченого звірства
i сльози матерів та їх дітей.


Усередині душі велика діра,
немов бракує того що загубив,
колись я вірив i у мене була віра,
але я її дуже забруднив.


Колись у мене буда країна
i я її щиро кохав, шалено, до нестями,
i звали її ненька Україна,
але вона зараз на жаль не з нами.


Загинула вона у кривавій бійні,
кров'ю захлинулася вона,
i більш вона мені не ненька не країна,
иная родина теперь моя страна.
(08.12.2014)


Рецензии