У нас высокый тонус

Да и вапщэ в любви
Всекда жэ можна с кровЮ
Аддацца на сав7.

У 2 я жэ й прыйОМа
Пошов бы й в прымакы Щ.
А шо тут Щуцы вдуты
Ва пулКУ СЬ сце й мучькы й.

Упав ш я з дуба гонды,
Шо падаЮць лямпы фш.
И патаму ны хочу
На вушищ вам лапшы й.

Да. Вот. Залёг ва нишу вш.
И сплю соби но ж нич.
А ек урано лиг ты,
То фш выхСпыхСя зь за й штых.

А шо тоби прыснылось.
А дэ ты буф во тьми.
Ну, диатэзный Мишка ш
ЛымишКУ Ш жрэ но в звир.

Ах, танэн бавм якыйсь тут сь!
И в рыстаране сыр!
А ты в анлайне ззив бы й
Щэ й макарон сырый?

Ща? Щавэль дадаси мнь?

Ну, й що то означае.
Колы но во тоби
Ексь маци насыпае
У насыпкы ш пухив.

Подушычка ш в жыда е,
Коб вышша за твий стил.
И на лаваше выспафс!
О Господи ты мий! Ну, тэе, шо йисы ты,
Тэ й бачымШыс фа сни зь.

А взапирти в тиши?
1. Ек палыць. Вжыйсь
Тут во ув варымни.
Ну, над подвалОМ, хы. На мэтыр мэтыр, згынь,
Оно ж пространсфа ф сфын.

З Онтополя зь музик
Я во тоби с.


Рецензии