Мы тут кепска пакахали

Некую цыганКУ ЗЬ.
Не прашло и павсталеций,
Як адразу й бах в нижк.

Гот как тута я с Марфутай
Фут аж зЕв цыбуЛИ ЗЬ.
Ну, ва мэнэджэри крута
С фота-шопКА Ш дупКА Й?

Гот мы й вмый святыйи ножкы й:
Кыя, ну, всадылы ж.
Да заместа нагавыцый
Скынуф но зь споднычКУ Й.

Гонды о махойник ходыть!
Всэ палюе дыч дэ б ль.
Ну, лызьнуты мал-мал СфынКУ СЬ
Да в якыйи губкы.


Рецензии