Возле моря. украинский язык

Біля моря на теплім камінчику
Тіло пестила голенька дівчинка...
Шаленіла від сонячних променів,
Що торкались, немов би долонями...

Літо-літечко, тепле, барвисте...
Розчинялась уся променисто
В теплих подихах марево-блогів...
У цілуночках хвилі вологих...

У реалі морського порталу...
І- чекала... Чекала... Чекала,
Як-но поряд з якоїсь причини
Сяде голий красивий хлопчина...

І до нього, вдивляючись ніжно,
Плаття взявши своє й босоніжки,
Підійдеш, і присядеш ти поряд...
Лиш удвох... І-закохане море...

Все ще буде... Все скоро здійсниться.
Тепле море... Вечірні зірниці,
Що зірками в долоні упали...
Був би мир... Щоб людей не вбивали...


Рецензии