З ганСамБля Мань драва ням

Часцівкы та напівКЫ Ш

Ой, Вкрайіна моя мыла!
Яка ты чудная вж!
То хотіла до Росіі,
А вжэ счас к полякам.

Ой, я татова ж дочка, бач.
А куда шчэ вкла2ць.
Но ж туда, дэ былы нашых.
А ны на фік нам кап.

На о, на о жыныхайла вш,
Колы так ласкава.
А то, іш, 2нацыть рокый –
А шчэ і ны й яйк мац.

Я наЙівся й та й напывСА Й.
А чого-то кава ш
Да ны надто была смачна.
А! Бо зь смоквы няМА Ж.

Значыть кыслымы слывКамы
Ій Камыдцы на шчось?
Хо! Схотілы німцы тіла,
Колы колва ззілы вж.

ЗіхаЦела да заранка.
А мая душа не ж,
Калі я во вЯву бачу
Нежную КазявКУ СЬ.

Закахаю Ж гэну ЖабКУ ВШ
Гаж да самай сраКІ ЗЬ!
От тада вана пазнае,
Ці я прам сь шызарні й!

Ісь ты! Задам-задам-задам –
Да і да Ваўка гаш!
Діцій ці не нагЛядаЛА Й
В лаянках базарных?

Вот якія ў нас ціноўкі!
В ціне мокнуць стоя з.
А Язэпа вабіць Зойка: вцідрыць в відра молька.
А навошта мне суседка.
А а во ш Алінка!
Ды ж якая хвайна й здатна.
Шэпча гаж: гурКА дай!..


Рецензии