Ненавид ти...

Ненавиджу, коли ти п'яна,
Ненавиджу, коли обман,
Коли для тебе це все манна,
Коли небачиш ти уже на серці ран...

Я не люблю коли ти плачеш,
Коли все є і без причин,
Я не люблю, коли неначе,
Проблема не в людських глибин...

І я не люблю чути скрегіт
Зубів твоїх, коли болить,
І не люблю я чути регіт
Коли хтось пробує любить.

Люблячи пробуєш звикати,
Коли не можеш але треба,
Але не можна білий прапор підіймати
Із думкою: "це все для тебе"


Рецензии