Чому поэт

Вірші писати мені лінь
і не знаю я чому
та вони преслідують мене як тінь
може так потрібно ось чому
та хоча кому це потрібно
я ж невмію ставитись до них гідно
адже поетом некожен може стати
для цього як я вже сказав талант потрібно мати
але чому вони вибрали мене
та це питання ще неголовне
питання в тім як людина така як я
має честь поетом бути....


Рецензии