Всем невинным душам посвящается...

Війна душі солдатів у купу складає,
Таких молодих, іще хлопчаків.
Рідна земля в себе сльози вбирає
Горем вбитих дружин і батьків.

А вони від смерті нас захищають
І братів прикривають грудьми,
Про мир і про спокій наш дбають,
Вони й у бою залишились людьми.

Болем і жалем укриті їх долі,
Але надія міцнішає з кожним днем.
Наші рідні десь там, у холодному полі,
Ми всі їм на поміч сміливо ідем.

Цих бійців молодих гріє любов.
Їх гріє наша з тобою підтримка.
Вві сні вони бачать мир знову і знов,
І як чекає їх вдома маленька дитинка.

Вони пишуть життями історію нашу,
Вони вірять у себе і вірять у Бога.
Гарячої крові виливши чашу
У вічний спокій їх чекає дорога.

Цей смуток серця; заповняє
Таких молодих, іще хлопчаків.
Рідна земля в себе сльози вбирає
Горем вбитих дружин і батьків.


Рецензии