Обними любя девчонку!

Снова просто в раз,два,три
Руки к солнцу протяни
Обними любя девчонку
Поправляя нежно чёлку

Пусть порадует страну
Разряжаю тишину
Пусть летят по миру фанты
В бой выходят дуэлянты

Ведь любовь свою обнять
Будет каждый очень рад
Снова просто в раз,два,три
Руки к солнцу протяни

Обнимай смелее счастье
Будет жарко,очень жарко
Ночь вновь примешь ты за день
Обнимать любовь ни лень

Солнца луч обнимет страстно
Зацелует нежно,сладко
И порадует страну
Разряжая тишину...

    ***    ***
Again just in time .dva three
Stretch your hands to the sun
Embrace loving girl
Adjusting gently bang

Let delight country
Discharging the silence
Let fly around the world forfeits
In the battle duelists out

After all, his love hug
Will everyone very happy
Again, just in time, two .tri
Stretch your hands to the sun

Embrace bolder happiness
It will be hot,very hot
Night again accept you for a day
Embracing love laziness

Sunbeam embrace passionately
Integrally gently, sweetly
And please country
Discharging the silence ...


Рецензии