Демон внутри нас

погані думки окружають мене
і чим далі тим більше їх стає
і це мені можливість дає
зрозуміти що світ назад іде
і не в гарну а в погану сторону
і я ніби тону
адже світ став жахливим і брехливим
і ніщо нас неврятує
окрім нас з нашим духом сміливим
і ми зробим так щоб наш демон що бушує
став добрим і байливим
і саме він з нами нашу землю врятує!


Рецензии