Наша планета

в галактиці одній планета є
там чудес з кожним днем все більш стає
планету цю Землею звати
і не смію вам брехати
ця планета дуже дивна
там живе так звана людина
і там певні риси потрібно мати
щоб міг ти виживати
люди там цікаві дуже
їх взагалі незрозуміти друже
вони то злі то добрі
то боягузи то хоробрі
одним словом дивні вони дуже
та яб сказав що главна їхня риса
це те що вони тупі як криса
бо воюють вони і можуть вбити
замість того щоб дружити
вони що роблять самі нерозуміють
і всюди біль і хаос сіють
і звинувачують вони всіх крім себе
і за це Аїд їхні душа забере
і якщо вони невізьмуть себе у руки
то помруть як послідні суки
і кращеб світом правили жінки
тодіб небулоб війни!
а тільки нерозмовляючі одна з іншою країни
це ж краще ніж вибухающі міни
ну щож моя розповідь доходить докінця
і я звертаюсь до тебе до читача
бажаю щоб твій розум був гостріший від меча
якщо ні , то помреш як голодне дитинча!


Рецензии