4231

когось ламає жорсткий
політичний
режим
а ми просто спимо
без важливих на те
причин

в лісі твоїх таврувань
загубилася
лячно
бігала нірку шукала
лисиця
втікачка

в чашці із чаєм нема
запасного
плану
мабуть сповзу підвіконням
і нишком
розтану

холод зимовий рве щоки
і кришить
зуби
небо заляпане хмарами
а сніг
брудом


Рецензии