Тарас Шевченко

знав я письменників багато
та всі вони простими були
та Тарас Шевчекно ніби віршів тато
і я впевнений ви ніхто про нього незабули
його вірші
нераз захоплювали вам душі
адже їх прочитавши
деякі люди раділи плакавши
і ми далі восхищатися ним будем
і вірші та долю його ніколи незабудем!


Рецензии