Котляревський

скажіть мені
хто є батьком української літератури
хто збудував ці великі мури
це Іван Котляревський
він кращий ніж Достоєвський
"Енеїду" він створив хоч і не мав цей намір
та вічною поемою прозвали не просто так цей твір
писав він її 48 років
і саме через неї я зробив немало кроків
для того щоб поетом стати в пятнадцять років


Рецензии