ГетеФауст

на уроці я читав
трагедію Гете"Фауст"
і вірш про неї написав:
був на світі доктор Фауст
науки вивчаючи він життя прожив
та перед смертю чорта він побачив
і договір з ним заключив
бо сенсу життя він незнав
хотів щоб чорт його він показав
з початку Мефістотель наказ відьмі дав
і Фауст знову молодим став
і цьому він так зрадів
що все пізнати захотів
спочатку закохатись в Афродиту
в дівчину красиву Маргариту
та в кінці
вона втопила їх дитя в річці і сама віддала кінці
потім ще багато чого повідавши
до нього раптом смерть завітавши
з Мефістотелем його душу вже хотіли відібрати
та раптом анголи прийшли
і його з собою на небо віднесли


Рецензии